Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

man smoking a vape sitting inside a tunnel

Milyen e-cigit érdemes választani a kezdőknek?

Sokszor felvetődik a kérdés, hogy milyen e-cigi szettet vásároljunk első alkalommal, ami elég lehet ahhoz, hogy letegyük az analóg cigarettát, valamennyi gőzt is adjon és kicsit egészségesebben tudjunk hódolni a szenvedélyünknek.

Mire figyeljünk a vásárlásnál?

Mindenképpen megbízható webáruházból rendeljünk, ahol ha rendelünk akkor ki is szállítják az elektromos cigarettánkat. Érdemes olyan webáruházat választani, ahol olvashatunk különböző pozitív véleményeket, gyors a szállítása és tudunk a futárnál bankkártyával fizetni. Azt is érdemes megnéznünk, hogy elérhetőek-e különböző cikkek vagy videók az oldalon, hogy minden szükséges információt megkapjunk a termék használatával kapcsolatban.

Milyen e-cigi szettet válasszunk?

Érdemes olyan e-cigi szettet választani, amihez folyamatosan elérhetőek különböző alkatrészek. Ilyen alkatrész lehet az e-cigikben található kazán is, amelyet megfelelő időközönként cserélni szükséges a használat előrehaladtával. Amit a legtöbben ajánlani szoktak (és nem véletlenül) az pedig a Joyetech EGO AIO készülékek. Egyszerű kis készülék, nagyobb gőzt is képes adnunk, beépített akkumulátorral rendelkezik és könnyű elkezdeni használni. Csupán csak fel kell töltenünk a porlasztót nikotinos vagy nikotinmentes e-liquiddel, izzítás nélkül pár slukkot beleszívni és lényegében meg is vagyunk, használhatjuk is a készülékünket.

Meddig bírja a készülék egy feltöltéssel?

Az e-cigik esetében nagyon nehéz megmondani, hogy meddig lehet használni, ugyanis nem kell figyelnünk, hogy mennyi van még a cigiből, ugyanis itt valójában nincs égéstermék, csupán gőzt inhalálunk és passzív dohányzástól sem kell aggódnunk. Különböző ízesített folyadékokat használhatunk, különböző ízekben.

A készülék tartályában található nikotinos folyadék várhatóan megfelel több 100 slukknak is, amit ha leosztunk, akkor bőven fél doboz cigarettáról beszélünk, így sokkal olcsóbb is az e-cigi használata, mint ha dohányoznánk, külön nem beszélve a káros hatások mentességétől.