Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Többnapos spirituális utazás Mexikóba

Mexikóban található az amerikai kontinens legrégibb civilizációja, itt még érintetlen az őserdő, melynek mélyén rejtélyes romvárosok és piramisok lapulnak.

Szeretnél eltölteni két igazán csodálatos hetet? Akkor csomagolj máris, és gyere velünk egy Mexikói körutazásra, ahová egy mexikói és egy maja sámán is elkísér.

Kövesd a sámánt!

7 éjszaka az őserdő szélén luxus körülmények között a laguna partján – hát kell ennél több? Innen egy laza sétával elérhető Coba, ami 200 és 800 között a legnagyobb maja város volt. Nevének jelentése mohás víz. Hanyatlása 1000 körül kezdődött. Itt található a 42 méter magas Nohoch Mul piramis, melynek tetejéről fantasztikus a kilátás, innen a teljes környéket megcsodálhatjuk.

Elköltünk majd egy különleges vacsorát a maja emberek között egy kis faluban, mely arról nevezetes, hogy Mel Gibson itt egy iskolát építtetett annak tiszteletére, hogy az „Apocalypto” című filmjének egyik szereplője itt élt. Az iskola a mai napig működik.

Élő beszélgetést folytathatunk mindeközben a mexikói és maja sámánnal, akiktől személyes tanácsokat és tanításokat is kaphatunk. Ez valóban egy olyan igazi spirituális utazás Mexikóba, ami feledhetetlen.

Áldások, szertartások

Misztikus helyet látogathatunk, saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg az ott lévő energiákat, ami kihatással lesz egész hátralévő életünkre.

Tisztító és tisztán látó szertartások részesei lehetünk, melyek fájdalomcsillapító hatással is bírnak. Védelmet kaphatunk az ősök szellemétől.

Spirituális szinten összekapcsolódhatunk a maja sámánnal, akitől energiát kapunk, elengedhetjük a múltat, hogy belefoghassunk valami újba. Nemcsak a mi életünk válik gazdagabbá, hanem ezáltal a környezetünkben lévőkre is jó hatással leszünk. Mindezek során belső énünkhöz is közelebb kerülünk.